03.11.2019 Nazad  


Skandal u Inđiji

Odavno nije u Inđiji viđeno perfidnije suđenje jednog arbitra kao što je viđeno na Gradskom stadionu.

Taman se pomislilo da nemože gore od Novice Anđelovskog ( i da nepominjemo ostale), ali je to čovek u crnom iz Kragujevca danas demantovao na najgori mogući način. Odavno publika (inače pozorišna) u Inđiji nije ovako burno reagovala na klasičnu "pljačku". Ime sudije nije vredno pomena, a nadamo se da će neko bar pocrveneti u Fudbalskom savezu Srbije. Ako je Inđija tipovana za ispadanje neka se to javno kaže, a ne ovako da iz utakmice u utakmicu to izgleda kao horor predstava. Još od Crvene zvezde se osilila sudijska organizacija na ovaj sremski klub, ničim izazvana. U prvih pet kola ovog prvenstva su očito zasmetali po njima "neočekivani" rezultati Inđinčana gde su osvojili sedam bodova, od tada ni bod.

Javor-Matis je ispao taj tim sretnik koji ni po čemu nije učestvovao u raboti nego su se Ivanjičani borili za boje svog kluba, a ne nekog trećeg. Na žalost ovaj izveštaj je u potpunosti posvećen čoveku u crnom, kao primeru kako (ne)treba suditi na jednoj utakmici. I to elitnog ranga takmičenja.

Inđija - Javor-Matis 2: 3 (0: 1)

Gradski stadion, gledalaca oko 500. Pomoćne sudije: Srđan Minić - Rača, Marko Dimitrijević - Kragujevac, četvrti sudija: Jovan Šegrt - Beograd. Delegat: Momčilo Marić - Zrenjanin. Strelci: Strelci: Filip Rajevac 46′, Aleksa Amanović 49′ (autogol) – Inđija, Marko Kolaković 32′, Nikola Petković 80′, 89′ (pen.) - Javor-Matis. Crveni kartoni: Dimitrov 62', Bosančić 75' - Inđija, žuti kartoni: Preković 89', Rajevac 90+1', Čermelj 90+8' - Inđija, Maričić 64', Krnić 75', Amanović 76' Pavišić 90+3' - Javor-Matis.

Inđija: Preković, Dimitrijević, Bjeličić, Dimitrov (K), Milijan Ilić, Rogač, Tomić (Rajevac 46'), Brana ilić (Čermelj 77'), Josović, Milosavljev (Bosančić 46'), Vidić.

Trener: Aleksandar Janjić

Javor-Matis: Lazović, Jevremović, Kuveljić, Piščević, Maričić, Krnić (Cucković 90+4'), Kolaković, Pavišić, Petković (Zvekanov 90+5'), Mrkajić, Amanović (Nikolić 78').
Trener: Igor Bondžilić

Skraćeni snimak možete pogledati ovde.

Piše i foto: Anđelko Belić, Sportin

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.