12.11.2018 Nazad  


Pobeda posvećena povređenom kapitenu

Fudbaleri Inđije su nastavili odigravanje prvenstvenih utakmica i u vikendu za nama.

U timu nije bilo svestranog igrača Milana Janjića koji je otsustvovao zbog žutih kartona, ali se na terenu nije kao starter pojavio i Goran Smiljanić zbog povrede ruke. U toku utakmice, praktično na njenom startu se povredio kapiten Nemanja Bosančić.

A Borac se pokazao kao dostojan partner koji zna da pika fudbal. Imali su i Čačani svoje zicere, neiskorištene. Svoju analizu učinjenog "dan posle" daje šef stručnog štaba zeleno belih, Srđan Blagojević,

"Jedna u nizu utakmica koje je smenjuju kao na traci...Utakmica u kojoj smo imali ulogu favorita, s'obzirom na plasman i u kojoj je trebalo da pokažemo zrelost i ozbiljnost. Pobedili smo zasluženo, ali ne baš lako, s'obzirom da je Borac napravio značajan progres u odnosu na početak prvenstva i neće nikome biti lak zalogaj. Nije izostao motiv i energija, ali smo, za razliku od ranijih utakmica dosta tehnički grešili, pa nam je značajno smanjen procenat tačnih pasova, uprkos velikom posedu. Akcije su nam često prekidane pa smo često ulazili u tranzicije. I pored toga poveli smo na vreme posle lepe kombinatorike i ušli psihološki stabilnije u drugo poluvreme. Protivnik se jako dobro branio uz ne baš prijatne tranzicije, iz kojih smo u jednom trenutku mogli biti i kažnjeni. Srećom, ali zasluženo, nismo, ali smo uspeli da postignemo i drugi gol i rešimo pitanje pobednika. Zadovoljni smo zbog toga, ali smo svesni da nam je neophodno daleko veće angažovanje, a posebno kvalitet, ako želimo da iduće kolo ispariramo zahuktalom Metalcu. Pobedu posvećujemo slavljenicima Banjcu i predsedniku Mrdji, a posebno teže povređenom kapitenu Bosančiću. Veliki će nam hendikep biti njegovo odsustvo u finišu, ali sam ubeđen da imamo i kvalitet i snagu da to nadomestimo. Igraćemo u Milanovcu za bodove i za njega".

Piše i foto: Anđelko Belić, Sportin.biz

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.