22.09.2018 Nazad  


Očekivano i najavljeno teška utakmica

Vojvođanski fudbalski prvoligaški derbi je odigran na Gradskom stadionu u Inđiji.

Rivali su bili domaćin Inđija i OFK Bečej 1918. Dva tima koji su i u prošlosti odlučivali u međusobnim utakmicama o svojim kasnijim fudbalskim sudbinama. Tako je bilo i pred ovaj meč dva tima. Na kraju radost je otišla u domaću svlačionicu u pobedi od 3: 1.

Srđan Blagojević, šef stručnog štaba u zeleno belom timu posle prespavane noći je svodio svoje utiske u sledećim rečima,

"Očekivano i najavljeno teška utakmica. Prvi put smo jasno bili favoriti, Bečej je igrački jako dobra ekipa i sve to je iziskivalo posebnu taktiiičku i psiholosku pripremu. Igrači su sjajno ušli u utakmicu i vec posle 20 minuta je sve moglo biti rešeno. Ali, fudbal je zato i zanimljiv i zato ga toliko i volimo, jer sposoban da režira neočekivane stvari. Primljeni gol iz slobodnog udarca je nas ubacio iznenada u strepnju a gostima ulio energiju. Bilo je prilika da ranije rešimo utakmicu, ali smo u par momenata imali sreće, pogotovo u 73.minutu. Odgledao sam utakmicu i zaključio da nemamo razloga za bilo kakvo nezadovoljstvo i da preterujemo sa kritickim osvrtima na pojedine momente igre. Mnogo, mnogo više je jako dobrih stvari, ali psiholoski aspekt strepnje da se može desiti da prospemo prednost koja je mogla biti ogromna, dovela je do neke nervoze i usredsređenosti na probleme kojih je realno bilo malo. Obratio sam se igračima rečima da je ovo što smo do sada uradili sjajno i da treba da budu ponosni..drago mi je da i oni pokazuju veliku ambiciju .... Dobili su dva dana slobodno, uz uverenost da će svi od ponedeljka biti još spremniji i motivisaniji za nove izazove koji slede".

Piše i foto: Anđelko Belić, Sportin.biz

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.