21.07.2018 Nazad  


Inđija - Bežanija 0: 1 (0: 0)

Stara Pazova. Stadion FK Jedinstvo. Gledelaca oko 100, Sudija: Radojčić - Inđija. Strelac: Bojić 68' - Bežanija.

Inđija: Preković, Zajić, Vuković, matović, Ciger, Janjić, Banjac, Bosančić, Stoiljković, Jovanić, Nemanja Stojanović.

Igrali su još: Mrđa, Vraštanović, Ivančević, Mitić, Lukić, Srbijanac, Luka Stojanović, Stanivuković.

Trener: Srđan Blagojević Bežanija: Krunić, Stojanović, Bašanović, Filipović, Kolumnija, Desančić, Radočaj, Nedeljković, Milošević, Romanić, Jeremić

Igrali su još: Simić, Bogdanovski, Javorac, Despotović, Aju, Radovanović, Šarenac

Trener: Aleksandar Stanković   

Pravu prvenstvenu utakmicu su odigrala dva prvoligaša na stadionu Jedinstva u Staroj pazovi.

Bežanija je prikazala igru koja je krasi u godinama iza nas. Bili su to oštri startovi na svaku loptu, a iz takve igre su i gradili prilike da ugroze rivalski gol. Na terenu je to izgledalo tako da je Bežanija dominantan rival, ali i rival koji ne stvara puno prilika za gol. Dve su bile u prvom delu meča. Prva u trećem minutu kada je šut gostujućeg igraća otišao preko gola iako je to mogla da bude i bolje izvedena akcija. Druga u 22'. Bila je to velika gužva u kaznenom prostoru Inđije posle greške štopera, a samo zahvaljujući golmanu Prekoviću mreža je mirovala. U dva navrata iz peterca ovaj golman je sačuvao svoju mrežu.

U drugom poluvremenu slična priča. Sada su startovi gostiju bili još jači pa je sudija čak šest puta morao da pokaže javnu opomenu. Naravno one u ovakvim trening utakmicama nemaju "pravno" dejstvo te je sa te strane i sudijama teže da održavaju "mir" na terenu.

U tom delu meča nešto konkretniji domaćin. Ipak samo jedna prava prilika za gol i to novajlije Lukića. Šansa u domeno stoprocentne, a njegov udarac iz kaznenog prostora gosta je završio kraj gola Šarenca.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.