22.07.2017 Nazad  


Voždovac - Inđija 6: 0 (1: 0) omladinci

Na vrhu TC "Stadion" u Beogradu omladinci Inđije su odigrali treću trening utakmicu od starta priprema za novu sezonu.

Domaćin utakmice je bio tim Voždovca koji je u sezoni iza nas u Omladinskoj ligi Srbije zauzeo visoku četvrtu poziciju na tabeli odmah iza najboljeg tima Brodarca iz Beograda te Crvene zvezde i Partizana. Fudbaleri Inđije će tek od sredine avgusta biti u tom društvu pa je ovaj meč bio prava prilika da se vidi dokle je četa Miroslava Blanuše stigla.

Na kraju domaćin je slavio sa visokih 6: 0. Inđija je bila ravnopravan rival u prvom delu meča kada je rezultat bio, 1: 0. U drugom delu ulazak velikog broja "novajlija" je i doprineo da rezultat bude poprilično visok na strani domaćina.

"Zadovoljan sam igrom u prvom delu meča", izveštava trener omladinaca Inđije Miroslav Blaniša, pa dodaje, "Bila je ovo mnogo bolja igra nego nedavno u Rumi. U drugom poluvremenu sam pružio priliku svim igračima kako bih imao uvid dokle smo stigli u pripremama. Već sutra igramo nov test meč. U Inđiji igramo protiv ekipe Železničara".

Inđija: Vojvodić, Đurić, Mrđa, Gardinovački, Brtka, Dubajić, Krstić, Bajić, Panjak, Isailović, Živković.

Igrali su još: Grković, Stanojević, Nenezič, Malivuk, Kostić, Ilić, Radanović, Vučković, Stjepavčević, Dečaj, Luka, Arsić, Ćalić.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.