04.06.2017 Nazad  


Pobeda za proslavu titule

Inđija. Gradski stadion, gledalaca oko 300. Sudija: Bojan Graovac iz Rume, pomoćnici: Jelena Vidić iz Rume i Momčilo Miškulin iz Rume. delegat: Marko Subotić iz Inđije. Strelci: Đokić 5'. 23', 57' i 67', Banjac 8' i Vučković 55' - Inđija, Vidić 41' i Vlaučić 85' - Radnički. Žuti kartoni: Slobodan Grković 21' i Srbijanac 35' - Inđija, Barišić - Radnički.

Inđija: Luka Grković (Blagojević 46'), Slobodan Grković (K), Srbijanac, Nikola Đurić (Dizdarević 54'), Stanojević (Gardinovački 49'), Bajić (Nikola Đurić 53'), Mrđa (Čiča 56'), Banjac (Vučković49'), Panjak (Ostojić 51'), Živanović, Đokić.

Trener: Slobodan Marković

Radnički: Jevremov (Cvijetić), Dačaj, Janković, Vlaučin, Kovačević, Zakić, Milekić (Obradović), Šemić (K), Vidić, Jevremov, Barišić (Magda).

Trener: Darko Tošić.

Bila je to još jedna dobra fudbalska predstava na Gradskom stadionu u Inđiji.

Igrale su dve najbolje ekipe na tabeli Omladinske lige Vojvodine. Omladinci Inđije su ugostili vršnjeke iz Zrenjanina. Sama igra je mogla da zadovolji brojnu publiku na Gradskom stadionu, a igrači su im se odužili na pravi način sa osam postignutih golova.

Domaćin je bio bolji u svakom pogledu na terenu, a konačan rezultat (6: 2) je mogao biti i ubedljiviji. Poslebno golgeterski raspoložen je bio Slavoljub Đokić sa četiri postignuta gola. No strelac to ne bi mogao sam da uz sebe nema i preostale fudbalske bisere u zeleno belom timu.

Fudbaleri Inđije su i pre ove utakmice overili titulu prvaka play off takmičenja. Ovom prilikom im je i uručen pobednički pehar, a kasnije su sa zajedničkim ručkom proslavili više nego uspešnu fudbalsku sezonu.

Omladinski sastav zeleno belih se po drugi put plasirao među najbolje klubove Srbije, a sve zahvaljujući dobrom radu u godinama iza nas sa ovim selekcijama.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.