04.02.2017 Nazad  


Srem Jakovo - Inđija 0: 2 (0: 1)

Inđijski prvoligaš je u punom zamahu pripremnog perioda za predstojeći nastavak prvoligaške sezone.

Posle startne pobede u prvoj trening utakmici (Proleter 2: 1) zeleno beli su odigrali i drugu. Ovog puta je to bio meč na gostovanju u Jakovu. Domaćin utakmice je bio donedavni beogradski srpskoligaš tim Srema.

Na samoj utakmici trener gosta Spasoje Jelačić je na teren izveo dve postave koje su gledajući na učinak imale isti uspeh. Bila je to pobeda u rezultatu, 0: 2. Strelci su bili: Nikodijević u 21' i Bičkaj u 80'.

Inđija: Svesnjikov, Dolmagić, Kovačević, Simunović, Ivanović, Lalić, Višnjić, Todić, Vujasin, Bosančić i Nikodijević.

U dugom  poluvremenu su još nastupali: Blagojević, Bajić, Srbijanac, Todorović, Marković, Panjak, Mrđa, Banjac, Bickaji, Đokić i Živanović.

Inđinčani su u ovoj proveri nastupili bez standardnih golmana Stanivukovića i Kneževića kao i kapitena Lemajića, novajlije Kovačevića koji su se žalili na lakše povrede. Trener Spasoje Jelačić nije  hteo da reskira pogoršanje zdravstvenog stanja ovih igrača već ih je odmorio.

Bez obzira na izostanak standardnih igrača Inđinčani su bili dominantniji i bolji protivnik tokom celog meča i na kraju zasluzeno pobedili. Posebno se svidela igrazeleno belih u prvom poluvremenu  kada je igrala takozvana prva postava. Tada je promašeno i nekoliko izglednih prilika za postizanje golova. U drugom poluvremenu nastupila je inđijska mlađarija i potvrdila   da se na njih može ozbiljno računati.

Sledeću proveru inđijski prvoligaš ima u sredu 8.februara. U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi će se proveriti još jednom šta je do sada urađeno protiv ekipe Jedinstva iz Stare  Pazove.

Početak susreta je zakazan za 12 časova.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.