11.02.2015 Nazad  


Na Kneževića se ozbiljno računa

U redovima Inđije odradili su dobar deo aktivnosti vezanih za prelazni rok. Prvoligašu iz sremske ravnice pristupilo je nekoliko vrednih pojačanja. Pre svih  Miloš Milinović, pouzdani čuvar mreže.

Jesenas je branio boje Donjeg Srema iz Pećinaca. Tu je i Saša Tomanović, vezni igrač, povratnik u zeleno-bele redove, godinu dana proveo je u redovima PIK Prigrevice, člana Srpske lige – grupa Vojvodina.

Od novajlija tu su Marko Rajović (Radnik, Surdulica) levi bočni igrač i Marko Krasić, igrač sredine terena,doskorašnji internacionalac u Hong Kongu.

Kako su nam poverili u stručnoim štabu  u toku je konkurs za jednog pouzdanog štopera. U opciji je nekolioko ponuda a za neki dan stručni štab će se opredeliti za najpovoljniju mada je konkurs još uvek otvoren.

Redove Inđije napustilo je nekoliko igrača. Miloš Radivojević pristupio je superligašu Voždovcu. Darko Lemajić, najefikasniji igrač jeseni, potpisao je pristupnicu za kruševački Napredak.

Danko Kiković nastaviće karijeru u redovima IMT Rakovice, člana Srpske lige. Lazar Čordašić i Vladimir Milašinović uzeli su potrebne papire u nameri da promene klupsku sredinu ali se još nisu opredelili kome će se priključiti u prolećnom delu takmičenja.

Danko Pavković(30) je na dobrom putu da ostvari inostrani angažman a klupsko rukovodstvo neće praviti smetnje dugogodišnjem zaslužnom članu u nameri da se oproba u inostranstvu.

Još jedan perspektivni omladinac priključen je seniorskom pogonu.

David Knežević (18), vodeći strelac u omladinskoj konkurenciji od početka priprema uključen je u seniorski pogon.

Radi se o izrazitom napadaču od kojeg se očekuje da se postepeno uključi u takmičarski pogon i iskaže realizatorske sposobnosti.

Nedavno su Inđijci sa mladim napadačem zaključili ugovor na dve godine i na taj način konkretizovali međusobna prava i obaveze stavivši i time do znanja da na Kneževića vrlo ozbiljno računaju.

 

Dušan Milovanović 

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.