17.06.2008 Nazad  


Bićemo dobar prvoligaški tim
Fudbaleri Inđije, posle samo jedne sezone pauze, ekspresno su se vratili u Prvu Telekom ligu Srbije. Navijači još uvek slave pobedu zeleno-belih u baražu protiv Radničkog iz Niša, a fudbaleri su dobili odmor do 3. jula. Do tada će uprava kluba pripremati plan za nastup u višem takmičarskom rangu.

- Ekspresno smo se vratili u viši rang, a igrama smo dokazali da nam je mesto među prvoligašima. Od trenera smo dobili dvadesetak dana odmora, ali to će brzo proći. Potom slede naporne pripreme kako bismo nastavili sa dobrim igrama i postali stabilan prvoligaš - kaže Miroslav Blanuša, kapiten inđijskih zeleno-belih.

Uprava kluba je izvukla pouke iz pretprošle sezone kada je klub napustio prvoligaško društvo i preselio se u Srpsku ligu Vojvodina. Dok su igrači na odmoru, članovi uprave razmišljaju, između ostalog, i o pojačanjima.

- U Prvoj Telekom ligi nećemo plesati samo jedno leto. Izvukli smo značajne pouke kada smo pretprošle sezone morali da napustimo prvoligaško društvo. Sigurno ćemo ojačati igrački kadar sa nekoliko kvalitetnih fudbalera, a uz dogovor sa trenerom Pejovićem videćemo da li su nam svi fudbaleri iz sadašnjeg sastava potrebni - kaže Dragan Pilipović, tehnički direktor Inđije.

U prošlom prvenstvu i u baražu dres Inđije uspešno su nosili Vukašin Poleksić, Milan Dević, Branimir Kostić, Đorđe Lukić, Igor Stanisavljević, Miroslav Blanuša, Lazar Čukvas, Ninoslav Kolašinac, Predrag Perišić, Miloš Ponjević, Boško Petrović, Nedeljko Perović, Stevan i Lazar Veselinović, Danko Pavković, Slavko Naglić, Dragan Antunov, Branislav Škara, Jovan Golić, Ljubiša Kekić i Predrag Kodžo.

- Važno je da smo sasvim zasluženo overili povratak u prvoligaške društvo. Grad i navijači su zaslužili da imaju prvoligaša. Verovao sam u tim, a dragoceno je i to što su nas navijači tokom 30. kola i u mečevima u baražu istinski podržavali - kaže trener Pejović.


BLIC

Drugi tekstovi:

- Istorija se ponavlja (D. Vićentić - SPORT) pročitajte ovde>>
- Nismo se uplašili baraža (D. Milovanović - SPORTSKI ŽURNAL) pročitajte ovde>>
- Inđijski sitan štep (D. Vićentić - SPORT) pročitajte ovde>>
 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.